Ο Παναθηναϊκός καλείται να επιβεβαιώσει την ποιοτική ανωτερότητά του και να πάρει από απόψε (19:00, ΟΤΕ Sport 1) ένα σκορ πρόκρισης απέναντι στην Καμπάλα στο Μπακού, προκειμένου να βρεθεί αγκαλιά με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Το «τριφύλλι» μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ θέλει πάση θυσία να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League κι εν συνεχεία να επιδιώξει μία καλή πορεία στην δεύτερη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση…

Ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει «πονοκεφάλους» με τους 20 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του να είναι ετοιμοπόλεμοι…

Στιλ και Νάνο επανέρχονται στο βασικό σχήμα αντί των Κοτσόλη και Πράνιτς, με τον Κροάτη να μετατίθεται στη μεσαία γραμμή αντί του Κουτρουμπή, που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ταυλαρίδη στα στόπερ αντί του Τριανταφυλλόπουλου. Η πιθανότερη ενδεκάδα: Στιλ, Βέμερ, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Νίνης, Καρέλης και Μπεργκ.

Αυτό που προβληματίζει τους «πράσινους» είναι πως πέρα από 15.000 θεατές, πολλοί εκ των οποίων θα έχουν εχθρικές διαθέσεις (αρκετοί θα φέρουν και τουρκικές σημαίες), έχουν να αντιμετωπίσουν και τον κακό αγωνιστικό χώρο της «Μπάκσελ Αρένα». Στο πλευρό της ομάδας βρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, που ταξίδεψε με την ομάδα από την Αθήνα και χθες ήταν παρών τόσο στη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αναστασίου, όσο και στην προπόνηση.

Η Καμπάλα αναμένεται να παίξει με τους Μπεζοτόζνι, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Στάνκοβιτς, Ράφαελ Σάντος, Γκάι, Σάντικοφ, Ζάργκαροφ, Ντοντό, Αντόνοφ, Ζενιόφ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αντρέ Μάρινερ.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού