Μιλώντας για την Ξάνθη ο συντοπίτης μας και υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Παρασκευάς Θεοδωρίδης είπε πώς ο τόπος μας είναι ευλογημένος και αν εμείς το πιστέψουμε, μπορεί να γίνει παράδεισος και να αναπτυχθεί γρήγορα και αποτελεσματικά.
«Πρέπει πρώτα να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να αγαπήσουμε αυτόν τον τόπο. Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει δεν είναι μόνο οικονομικός. Οι γειτονικές χώρες έχουν άλλα στο νου τους και δεν πρέπει να είμαστε εφησυχασμένοι».
Μιλώντας για την σειρά του ψηφοδελτίου και με δεδομένο ότι ο πρώτος στην λίστα και ποιο συγκεκριμένα ο κ. Σκουλαρίκης θα ευνοηθεί αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κερδίσουν την Τρίτη έδρα, είπε ότι δεν έχει σημασία ποιος θα βγει βουλευτής και ποιός όχι, τονίζοντας ότι για τον ίδιο σημασία έχει η δουλειά.
Μιλώντας για την υπογραφή της δανειακής σύμβασης της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ανέφερε ότι βάλανε πλάτη για να μην μετατραπεί η χώρα σε χωματερή ψυχών. Διευκρινίζοντας είπε ότι η κυβέρνηση έπρεπε να πάρει αυτά τα δύσκολα ομολογουμένως μέτρα, όμως δεν γινόταν διαφορετικά, γιατί ο Σόιμπλε και η Γερμανίδα καγκελάριος είχαν πάρει απόφαση να αναγκάσουν την χώρα σε έξοδο από το ευρώ. «Καταλαβαίνεται, σημείωσε, ότι πλέον το Ελληνικό διαβατήριο δεν θα είχε καμία ισχύ και οι παράνομοι μετανάστες θα έμενα στην χώρα μας».
Ο κ. Θεοδωρίδης μίλησε επί μακρών για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα.
Τέλος κάλεσε τους Ξανθιώτες να δώσουν με την ψήφο τους την δυνατότητα στους Ανεξάρτητους Έλληνες να τους εκπροσωπήσουν στην Βουλή.