Υλικά για 8 άτομα
8 μπάλες σερβιρίσματος Carte D’Or Crème de Vanille, το οποίο έχουμε αφήσει για λίγο εκτός ψυγείου
200 γρ. μπισκότα (σπασμένα)
75 γρ. Flora Soft με βούτυρο
1 κ.γλ. κανέλα
8 φράουλες (κομμένες)
2 ακτινίδια (καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες)
50 γρ. βατόμουρα (μύρτιλο)
25 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο
100ml κρέμα γάλακτος (χτυπημένη)
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα μικρό σκεύος σε χαμηλή θερμοκρασία.
Ανακατεύουμε τα σπασμένα μπισκότα, την κανέλλα και το λιωμένο Flora Soft σε ένα μεγάλο μπολ.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα χαμηλό ταψάκι 20 εκ, στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Πιέζουμε το μείγμα στο σκεύος και το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Στρώνουμε το Carte D’Or Crème de Vanille στη βάση. Βάζουμε στην κατάψυξη για άλλα 20 λεπτά.
Τοποθετούμε τα ακτινίδια πάνω στο παγωτό σχηματίζοντας κύκλο. Συνεχίζουμε με τα βατόμουρα στο κέντρο.
Ζεσταίνουμε την μαρμελάδα βερίκοκο σε ένα μικρό σκεύος και αλείφουμε τα φρούτα να γλασάρουν.
Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με την κρέμα.