Υλικά:

• 600 γρ κιμά: 300 γρ. χοιρινό, 300 γρ. μοσχαρίσιο
• 5 σκελίδες σκόρδο
• 1 μεγάλο κρεμμύδι
• μυρωδικά: δάφνη, θυμάρι, δενδρολίβανο, εστραγκόν
• 100 ml λευκό ξηρό κρασί
• 1000 ml ζωμός λαχανικών
• 150 γρ PHILADELPHIA
• 400 γρ πατάτες σε κύβους
• 5 κουτ.σούπ. μαϊντανό
• 60 γρ μπαγιάτικο ψωμί
• 75 γρ γάλα
• 3 κουτ. σούπ. αλεύρι
• 1 αβγό
• λάδι για το τηγάνισμα
• αλάτι και μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

– Ψιλοκόβετε το σκόρδο και τον μαϊντανό. Μουλιάζετε το ψωμί στο γάλα και όταν το γάλα απορροφηθεί εντελώς, το θρυμματίζετε και το προσθέτετε στον κιμά. Προσθέτετε τις τρεις κουταλιές αλεύρι, το χτυπημένο αβγό, αλάτι και μαύρο πιπέρι, και ζυμώνετε μέχρι να ανακατευτούν καλά τα υλικά.
Πλάθετε μετρίου μεγέθους κεφτεδάκια, τα αλευρώνετε και τα αφήνετε σε μία πιατέλα. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι, τηγανίζετε τα κεφτεδάκια και τα βάζετε στην άκρη.