Υλικά:

Για την κρέμα:

700 γρ. γάλα φρέσκο
300 γρ. κρέμα γάλακτος Arla 36% λιπαρά
160 γρ. ζάχαρη
2 αβγά
6 κρόκοι αβγών
80 γρ. κορν φλάουερ
1 κλωναράκι βανίλιας

Υλικά για το φύλλο:
½ κιλό φύλλο κρούστας
250 γρ. βούτυρο Lurpak

Για το σιρόπι:

500 γρ. ζάχαρη
300 γρ. νερό
50 γρ. γλυκόζη (μία κουταλιά της σούπας)

Εκτέλεση για την κρέμα:

Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος Arla και τα βάζουμε στη φωτιά μαζί με το κλωναράκι βανίλιας σχισμένο κάθετα στη μέση. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κορν φλάουερ και τα αβγά (ολόκληρο και κρόκους). Πριν πάρει βράση το γάλα ρίχνουμε το 1/3 στο μείγμα των αβγών και ανακατεύουμε. Το αδειάζουμε μέσα στο υπόλοιπο γάλα.