Υλικά:

1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
1 κιλό σέλινο

λίγη μαργαρίνη
4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι

Για τη σάλτσα:
2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
2 αβγά
1 κούπα νερό
χυμός ενός λεμονιού

Εκτέλεση
Πλένετε και κόβετε σε μερίδες το χοιρινό. Το αφήνετε να στραγγίσει. Στο μεταξύ, σε μια κατσαρόλα, σοτάρετε το κρεμμύδι στο βούτυρο, ρίχνετε και το κρέας και το αφήνετε να ροδίσει. Έπειτα βάζετε νερό, ώστε να καλυφθεί το κρέας, ρίχνετε το αλάτι και το πιπέρι, σκεπάζετε την κατσαρόλα