Υλικά:
– 8 -10 φύλλα Iceberg ή μαρούλι
– 1 μέτριο μήλο κόκκινο
– 1/2 ματσάκι ρόκα

– 1 μέτριο κριθαροκούλουρο
– 100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό 2%
– 6 καρύδια
– λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού

Vinaigrette μελιού:

4 κουτ. σούπας (30 γρ) ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας (14 γρ) μηλόξυδο
2 κουτ. σούπας (40 γρ) μέλι
1 κουτ. γλυκού (10 γρ) μουστάρδα dijon
1/4 κουτ. γλυκού κανέλα
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση:
1. Πλένουμε καλά τα φύλλα iceberg, τη ρόκα και το κόκκινο μήλο, και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Κόβουμε τα λαχανικά σε μεγάλα κομμάτια με το χέρι και τα τοποθετούμε σε ένα βαθύ πιάτο ή σαλατιέρα.
2. Κόβουμε το κόκκινο μήλο στα τέσσερα και στη συνέχεια σε κύβους. Ραντίζουμε τους κύβους μήλου με λίγες σταγόνες λεμονιού, ανακατεύουμε και τοποθετούμε στη σαλατιέρα.