Με δύο επιστολές του ο δήμαρχος Τοπείρου Θ. Μίχογλου συγχαίρει την τοπική ομάδα και την ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗΣ για τις ποδοσφαιρικές τους επιτυχίες.

ΣΧΟΛΙΟ: Ή η πολιτική έγινε ποδόσφαιρο ή το ποδόσφαιρο πολιτική. Και τα δύο θέλουν εκτός από την δύναμη και σοβαρές προβλέψεις. Ο Δήμαρχος πάντως δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω με αυτές τις επιστολές του στηρίζει και εμψυχώνει την τοπική του ομάδα αλλά συγχαίροντας την ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗΣ την τιμά μιας και η ομάδα της Ξάνθης στηρίζει επανειλημμένα τον δήμο του.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου εξέφρασε τα θερμότατα συγχαρητήρια του στην ομάδα Αναγέννησης Θαλασσιάς για την κατάκτηση του Κυπέλου ΕΠΣ Ξάνθης.
Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην ομάδα Αναγέννηση Θαλασσιάς για την κατάκτηση του Κυπέλου ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ με το τέλος του αγώνα δήλωσε : Σήμερα η Αναγέννηση Θαλασσιάς έγραψε ιστορία. Κατέκτησε δίκαια το κύπελλο του 38ου τελικού, που ήταν το πρώτο από την ίδρυση της και έκανε υπερήφανους τους κατοίκους του χωριού, αλλά και τον Δήμο μας. Μέρα γιορτής λοιπόν η σημερινή για την ίδια και οφείλουμε να τη συγχαρούμε. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τη διοίκηση, αλλά και τους φιλάθλους που την στηρίζουν εδώ και χρόνια. Όσο για μας θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας όπως κοντά είμαστε και στα υπόλοιπα σωματεία του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη της Ξάνθης μέσα στον Παναθηναϊκό. Μια νίκη που έδωσε μεγάλη χαρά στους Ξανθιώτες και ελπίδες για την καλύτερη δυνατή πορεία στο Πρωτάθλημα