Γίνεται εύκολα και γρήγορα. Το ιδανικό γλυκάκι της ανοιξης, ελαφρύ και πολύ δροσιστικό!
Υλικά:

Ένα παντεσπάνι από τη συνταγή μας

ή ένα έτοιμο παντεσπάνι για τάρτες στο μέγεθος που επιθυμείτε.

Φρέσκες φράουλες ανάλογα με το μέγεθος της τάρτας που θα κάνετε. Από 250 γρ για την μικρή της φωτογραφίας, μέχρι 600 γρ για την μεγάλη.

Μισό έως ένα φακελάκι ζελέ γιά τάρτες (υπάρχει και στο LIDL).
Πλένετε τις φράουλες, τις καθαρίζετε και τις κόβετε στην μέση από την φαρδιά τους πλευρά.

Τις στρώνετε στην τάρτα όπως στην φωτογραφία πιο πάνω.

Όταν τελειώσετε με το στρώσιμο, ετοιμάζετε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το απλώνετε στρώσεις στρώσεις πάνω στην τάρτα.

Βάζετε την τάρτα στο ψυγείο να κρυώσει.

Έτοιμη για να την απολαύσετε!!!