Στις 06-07/05/2016 θα πραγματοποιηθεί η γιορτή μυδιού και σαρδέλας στο λιμάνι της Κεραμωτής. Το Σάββατο 7 Μαΐου θα γίνει ο διαγωνισμός ψαρέματος στο λιμάνι Κεραμωτής με τη προσέλευση των σκαφών στις 14:00 και την επιστροφή τους στις 18:00. Οι ερασιτεχνικοί αλιευτικοί σύλλογοι που θα λάβουν μέρος είναι οι ακόλουθοι: “Το Τιμάρι” Πέρνης, ο “Άγιος Νικόλαος” Αγιάσματος και οι “Αργοναύτες” Χρυσούπολης. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική, παραδοσιακοί χοροί από τους τοπικούς συλλόγους του Δήμου μας καθώς και πλούσια εδέσματα για όλους.
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Xanthi Times
Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.
σχετικές αναρτήσεις
ΑΓΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Πρόσφατα άρθρα
- Άδωνης Γεωργιάδης ο «εκτελεστής» της περηφάνειας και της υγείας των πολιτών
- Γεμίζει η αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕ Ξάνθης από επιχειρηματίες της πόλης
- Ανώνυμος ευεργέτης δωρίζει άλλα 100.000€ στο Γηροκομείο Ξάνθης – Πρόθεση αγοράς του ΞΕΝΙΑ
- Καλή η ερώτηση του Ζειμπέκ για τα άγρια άλογα αλλά δεν ακούσαμε και καμμιά πρόταση
- Φωτογραφικής έκθεσης «από τη ζωή στα Πομακοχώρια Ξάνθης» και η παρουσίαση του βιβλίου «Η χρονομηχανή του μικρού»
- Ανακοίνωση Ε.Υ.Κ. Ξάνθης για τα Τέμπη
- ΚΚΕ ΑΜΘ κατηγορεί Τοψίδη για απαξίωση των αγροτοκτηνοτρόφων ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ
- Preview: ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-Γέφυρα
- ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ: Η μεταφορά ασθενούς σε πλαστική καρέκλα στην καρότσα αγροτικού επισφραγίζει την τριτοκοσμική κατάσταση που επιχειρεί να καθιερώσει στο ΕΣΥ η κυβέρνηση της ΝΔ.
- ΕΚΑΒ. Ένας ακόμη δυνάστης δημόσιας υγείας των πολιτών που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα / ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ