Με το τέλος της Σχολικής χρονιάς η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα σχολεία της Ξάνθης διοργανώνουν εκδηλώσεις για το Περιβάλλον την αγωγή Υγείας και θα κλείσουν με συναυλία. Καλούνται οι Ξανθιώτες με την παρουσία τους να στηρίξουν αυτην την πρωτοβουλία.

Να στηρίξουμε τους μαθητές των σχολείων της Ξάνθης με την παρουσία μας.

Γνωστοποιείται ότι την Τρίτη 10 Μαΐου και ώρα από 10:30 έως 19:30η Δ.Δ.Ε. Ξάνθης, διοργανώνει στην Κεντρική Πλατεία, Εκδήλωση παρουσίασης των δράσεων και δημιουργιών των μαθητών Γυμνασίων- Γενικών Λυκείων, ΕΠΑΛ και ΕΕΕΕΚ που υλοποίησαν το τρέχον σχολικό έτος, στα πλαίσια της Πολιτιστικής και Περιβαλλοντικής Αγωγής καθώς και της Αγωγής Υγείας.

Σας καλούμε στη σημαντική αυτή παρουσίαση των μαθητών των σχολείων της Δ/θμιας Εκπ/σης για να γνωρίσετε τις δημιουργίες τους, και να γίνετε κοινωνοί των δράσεών τους που είναι αποτέλεσμα των καλών πρακτικών και γνώσεων που απέκτησαν μέσα από τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων. Η εκδήλωση θα κλείσει με Μαθητική Συναυλία, που θα αρχίσει στις 19:30, για τους μαθητές και το κοινό της πόλης μας.