Όσο για την ΝΟΔΕ της Ξάνθης….

 

Πολλά ακούγονται, πολλά λέγονται για το αν είναι ή όχι εκλεγμένη η διοίκηση της ΝΟΔΕ Ξάνθης ή αν είναι ψηφισμένη αν είναι νόμιμη και πολλά άλλα.

Κανονικά θα έπρεπε να γίνουν εκλογές όμως για να μην κάνουμε όλοι τους έξυπνους και τους φωστήρες, το αποτέλεσμα του προεδρείου της ΝΟΔΕ δεν είναι μόνο εκλογικό ή δημοκρατικό όπως αρεσκόμεθα να λέμε όλοι αλλά είναι ξεκάθαρα ένα αποτέλεσμα ισορροπιών. Άλλωστε τι είναι εσωκομματική πολιτική; Μία ισορροπία και τίποτε άλλο. Δεν μπορεί τα «χνώτα» ολονών να ταιριάζουν με όλους. Άρα εκ των πραγμάτων κάποιοι θα πρέπει να σεβαστούν το αποτέλεσμα πολύ περισσότερο αφοά τα κεντρικά όργανα του κόμματος το εγκρίνουν. Άλλωστε εχθρός της ΝΔ δεν είναι οι εσωκομματικοί αντίπαλοι αλλά η Κυβέρνηση η οποία όσο ποιο γρήγορα φύγει από τον τόπο τόσο μικρότερο κακό θα κάνει στην Χώρα. Εκτός αν κάποιοι στην ΝΔ βάζουν ποιο μπροστά το προσωπικό τους πολιτικό συμφέρον από αυτό της Χώρας. Δεν το πιστεύω να είναι έτσι απλά…λέω.

Τώρα αν κάποιοι που συμμετέχουν στην πολιτική δηλώνουν άγνοια για τις πολιτικές συμφωνίες και το παίζουν «παρθένες» της πολιτικής, μάλλον έχουν άγνοια ή μας δουλεύουν.

Α.Π.