Τι χρειαζόμαστε:
8 κ.σ στραγγιστό γιαούρτι
2 -3 κ.σ ταχίνι
8 φέτες λεπτές (μισοφέγγαρο) κόκκινου μήλου με τη φλούδα
4-6 φέτες λεπτές (μισοφέγγαρο) πράσινου μήλου με τη φλούδα
φράουλες
ξύσμα κουβερτούρας
χυμό λεμόνι (προαιρετικά)
Πώς το κάνουμε:
Βάζω τις κουταλιές γιαούρτι σε πιάτο περιφερειακά αφήνοντας κενό στο κέντρο.
Στο κέντρο του πιάτου βάζω ταχίνι.Τοποθετώ τα μισοφέγγαρα μήλου περιφερειακά στο γιαούρτι με τη φλούδα να προεξέχει.
Κόβω στη μέση τις φράουλες και στολίζω το πιάτο.
Ρίχνω το ξύσμα κουβερτούρας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να μην μαυρίσουν τα μήλα τα περνώ από χυμό λεμονιού αν δεν καταναλώσω αμέσως το επιδόρπιο.