Μια δροσιστική γευστική πρόταση για το επιδόρπιο των παιδιών. Αγαπημένες καλοκαιρινές γεύσεις παντρεύονται σε ένα γλυκάκι που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους.
Υλικά:
500 γρ. χυμός καρπούζι
1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη
1 φάκελος ζελέ φράουλα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
Εκτέλεση:
Διαλύετε τη ζελατίνη σε 1½ φλιτζάνι τσαγιού χυμό καρπούζι, τον οποίο έχετε ζεστάνει πριν, και το μοιράζετε σε 6 ατομικά φορμάκια.Βάζετε τα φορμάκια στο ψυγείο να πήξει το ζελέ. Βράζετε τον υπόλοιπο χυμό καρπούζι και διαλύετε το φρουί ζελέ φράουλα.Αποσύρετε από τη φωτιά, αφήνετε λίγο να κρυώσει, προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε.Μοιράζετε το μίγμα στα φορμάκια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.Ξεφορμάρετε και σερβίρετε.