Υλικά

Ζάχαρη 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Νερό 1 3/4 φλυτζάνι του τσαγιού ζεστό
Χυμό λεμονιού 1/3 φλυτζάνι του τσαγιού
Ξύσμα λεμονιού 1 λεμόνι
Οδηγίες

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη, το κόρν φλάουρ και το ζεστό νερό. Ανακατεύουμε να λιώσουν καλά. Στη συνέχεια βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια να μη μας σβολιάσει. Όταν πάρει βράση, βάζουμε τον χυμό και το ξύσμα του λεμονιού και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Αποσύρουμε από την φωτιά και αδειάζουμε την κρέμα μας σε ένα μπόλ. Όταν κρυώσει τη βάζουμε στο ψυγείο. Σερβίρουμε με 1-2 φυλλαράκια μέντας.

Scan00021-265x168-1