Υλικά
1 κουτί ζελέ λεμόνι
1 κομπόστα ροδάκινο
1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
1φλ. χυμό ροδάκινο
2 γιαούρτια με 2% λιπαρά
χυμό 1 λεμονιού
Εκτέλεση
1. Διαλύετε το ζελέ με ένα ποτήρι ζεστό νερό.
2. Προσθέτετε το σιρόπι της κομπόστας και όλους τους χυμούς.
3. Αφήστε το στο ψυγείο για λίγη ώρα μέχρι να αρχίσει να πήζει.
4. Βγάλτε το από το ψυγείο, προσθέστε τα ροδάκινα ψιλοκομμένα και το γιαούρτι και βάλτε το σε φόρμα.
5. Τοποθετήστε τη φόρμα στο ψυγείο μέχρι να πήξει.