Υλικά για 4 άτομα
4 τορτίγιες
1 μαρούλι, ψιλοκομμένο
10 τεμάχια τοματίνια κομμένα στη μέση
100γρ. τριμμένο χαλούμι
4 παξιμάδια κρίθινα σπασμένα
50γρ. καλαμπόκι βρασμένο
50ml ελαιόλαδο
50ml μέλι
50ml ξύδι χωριάτικο
25ml χυμό πορτοκαλιού
25ml χυμό λεμονιού
Χοντρό αλάτι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 140 βαθμούς και δίνουμε με το χέρι μας στην τορτίγια το σχήμα της φωτογραφίας, πιέζοντας περιμετρικά την τορτίγια και τοποθετώντας την σε ένα ταψί στο φούρνο για 15 λεπτά ώστε να παραμείνει τραγανή και να διατηρήσει το σχήμα που της έχουμε δώσει. Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα υλικά για τη σαλάτα μας και σε ένα άλλο τα υλικά για το ντρέσινγκ. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά για το ντρέσινγκ και τα ομογενοποιούμε με τα λαχανικά. Αφήνουμε την τορτίγια να κρυώσει και τη χρησιμοποιούμε σαν σκεύος σερβιρίσματος για τη σαλάτα. Για το σερβίρισμα χρησιμοποιούμε χοντρό αλάτι.