Υλικά Συνταγής
- 1 συσκευασία γάλα καρύδας
- 4 κ.σ. καρύδα τριμμένη (ινδοκάρυδο)
- 150 γρ. παγωμένη κρέμα γάλακτος ή εβαπορέ
- 4 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση
Παγώνουμε στην κατάψυξη το γάλα καρύδας για 1 ώρα να σφίξει.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε. Αν το γάλα καρύδας είναι πολύ παγωμένο το παγωτό σφίγγει αμέσως και σερβίρεται κατευθείαν.
Αλλιώς το βάζουμε κατάψυξη και όταν σφίξει, το ξαναχτυπάμε με το μίξερ να αφρατέψει. Όσο πιο πολλές φορές επαναλάβουμε αυτή τη διαδικασία, τόσο πιο αφράτο και με λιγότερους κρυστάλλους θα βγει το παγωτό.
Συνοδεύει υπέροχα το κέικ με καραμελωμένο ανανά.