ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Φιάλες υγραερίου χωρίς να πληρωθεί ο φόρος

Συνελήφθη την 29-7-2016 το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 40χρονος ημεδαπός, διότι επιχείρησε να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα, μεταφέροντας με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του 2 φιάλες, που περιείχαν 20 λίτρα υγραερίου, για το οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.   Κατασχέθηκαν οι παραπάνω φιάλες υγραερίου.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Έκλεψε κινητό.

Συνελήφθη την 29-7-2016 το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 38χρονος ημεδαπός, διότι  εισήλθε σε κατάστημα της πόλης και αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο της ιδιοκτήτριας, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Έκλεβε ρεύμα.

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος 31χρονου ημεδαπού,   διότι, όπως προέκυψε, το χρονικό διάστημα από 8-9-2015 έως 7-6-2016, προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία του, στην Κομοτηνή.    

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Έκλεβε ρεύμα.

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος 57χρονης ημεδαπής, διότι, όπως προέκυψε, το χρονικό διάστημα από 23-7-2014 έως 20-7-2016, προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία της, στην Κομοτηνή.