Σ. Τσιακίρογλου: Οι διαφορές λύνονται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

 

Untitled VVVVΕρωτηθείς σχετικά ο Σ. Τσιακίρογλου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωτική Πρωτοβουλία, εξέφρασε την αντίθεση του στον τρόπο ελέγχου της άσκησης εξουσίας από την Δημοτική αρχή.

Ο κ. Τσιακίρογλου ανέφερε ότι η παράταξη του ότι έχει να πει το λέει μέσω των έγγραφων ερωτημάτων της προς την δημοτική αρχή στα προ ημερησίας διάταξης θέματα. «Θεωρούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ο ύψιστος θεσμός και θα πρέπει να λειτουργεί με γνώμονα παραγωγής έργο προς όφελος των Ξανθιωτών».

Σχολιάζοντας την θέση του δημάρχου ο οποίος κάνει αναφορά σε προβλήματα που του άφησε η προηγούμενη διοίκηση, του θυμίζει ότι και ο  ίδιος σαν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της προηγούμενης διοίκησης, έχει τις δικές του ευθύνες. «Από την άλλη, συνεχίζει ο κ. Τσιακίρογλου, δύο χρόνια στην διοίκηση του δήμου δεν μπόρεσε να επιλύσει σχεδόν κανένα πρόβλημα από αυτά που έχει παραλάβει. Όσο αφορά το κολυμβητήριο, όπου σύμφωνα με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, κάνει το μάθημα της κολύμβησης υποχρεωτικό, υπήρξα επί σειρά ετών αθλητής του ΚΟΞ και έχω το προνόμιο να είμαι ευαισθητοποιημένος όμως και σε αυτό το θέμα η αναμέτρηση πρέπει να γίνει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και το πολιτικό προσωπικό εκεί πρέπει να δώσει την μάχη του, κυρίως όμως, να επιλύσει τα προβλήματα της πόλης».