Δεν γνωρίζουμε αν οι καταγγελίες του συμπολίτη μας από το Πόρτο Λάγος ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όμως, όταν δεχόμαστε επώνυμη καταγγελία και έχουμε τα στοιχεία του καθώς και την τηλεφωνική του κλήση, είμαστε υποχρεωμένοι να την αναφέρουμε και αυτό κάνουμε.

Σοβαρότατη καταγγελία δεχτήκαμε σήμερα το πρωί από κάτοικο του Πόρτο Λάγους, ο οποίος είπε ότι το δικό του οικόπεδο βρίσκεται δίπλα σε αδιάθετα οικόπεδα του δήμου (κοινόχρηστοι χώροι) και οι οποίοι είναι «ορμάνι» με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο καταγγέλλων συμπολίτη μας χρησιμοποίησε  αυτόν τον όρο, σε αντίθεση με οικόπεδα, κατοικίες και επιχειρήσεις στο Πόρτο Λάγος,  οικονομικά εύρωστων συνδημοτών του που παρ όλο και αυτοί είναι δίπλα στην λίμνη και κοινόχρηστους χώρους, οχήματα και μηχανήματα του δήμου, φροντίζουν οι γειτονικοί τους κοινόχρηστοι χώροι, να είναι καθαροί και ασφαλείς.

Ποιο συγκεκριμένα, ο κάτοικος του Πόρτο Λάγους που έχει την ατυχία, όπως ο ίδιος ανέφερε,  να καταγγέλλει πράγματα και να μην κρατά το στόμα του «κλειστό», με αποτέλεσμα να μπει στο «μάτι» των τοπικών στελεχών της διοίκησης του Δήμου, με συνέπεια να του συμπεριφέρονται άνισα σε σύγκριση με  αυτούς που τα «έχουν». Ποιο συγκεκριμένα το δικό του οικόπεδο βρίσκεται ανάμεσα σε αδιάθετα οικόπεδα του δήμου που είναι «θαμμένα» στα καλάμια που κρύβουν κουνούπια, φίδια και κάθε λογής τρωκτικά.

Εν ολίγης ζητά από τον δήμο να καθαρίζει τα αδιάθετα οικόπεδα του που συνορεύουν με το δικό του για να μην κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένεια του από τα προαναφερόμενα ζωντανά.

Αυτήν την καταγγελία του συμπολίτη μας καταγράφουμε και θα ακολουθήσει εκτενέστερο ρεπορτάζ επιτόπου στο Πόρτο Λάγος.