4o ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΜΒΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΤΟΥΣ 2016 Ενημερώνουμε ότι σήμερα 22/09/2016 εκδόθηκε από την υπηρεσίας μας προς ενημέρωση των βαμβακοπαραγωγών της Περιφερειακής μας Ενότητας το 4 ο τεχνικό δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια της περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης έτους 2016 , το οποίο θα αναρτηθεί : Στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης :www.pexanthis.eu – Ενημέρωση-Δελτία τύπου , Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων :www.minagric.gr – Γεωργικές Προειδοποιήσεις Φυτοπροστασίας Βάμβακος 2016 Στους κατά τόπου Δήμους . Στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης . Στα καταστήματα πώλησης φυτοπροστατευτικών προϊόντων .
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Xanthi Times
Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.
σχετικές αναρτήσεις
ΑΓΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023
Πρόσφατα άρθρα
- Τετάρτη 2 Απριλίου 2025 Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης Και Παράδοσης
- Μητρόπολη Ξάνθης-Ευχές Σεκέρ Μπαϊράμ
- Γεύσεις και αρώματα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε 5 σημαντικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Το κρασί ως πυλώνας ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜΘ
- ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
- Εκδήλωση Δικτύου Στάσου & Σκέψου “Υπάρχει Εναλλακτική Προοδευτική Πρόταση;”
- Τον νέο Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού (Δ’ ΣΣ), Αντιστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο υποδέχθηκε τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2025, ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Μίχογλου Θωμάς, στο πλαίσιο Εθιμοτυπικής Επίσκεψης.
- Διακοπή νερού στην Παλιά Πόλη
- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
- Ο Πρόεδρος, ο Γεν. Διευθυντής, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΕ εύχονται σε όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τους καπνοπαραγωγούς και αγρότες της περιοχής μας και στις οικογένειές τους, για την γιορτή του Σεκέρ Μπαϊράμ, χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία