– “Παράξενο, διεισδυτικό, ολόφρεσκο και πάνω απ’ όλα πνευματώδες. Για απαιτητικούς και… ψαγμένους αναγνώστες…” Πάνος Γιαννάκαινας (Superior Books)
“Συνιστάται σε νέους όλων των ηλικιών, σε μιντιομανείς και διαδικτυοεθισμένους, σε σκεπτόμενους, σε βιβλιολάτρεις και σε κινηματογραφόφιλους… επιπλέον, στους φανατικούς αναγνώστες του Ιταλού σημειολόγου Ουμπέρτο Έκο…”Τζένη Κουκίδου (koukidaki.blogspot.gr)
– Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα μοιάζει να αποτελεί αυτό που όλοι μας θέλουμε να πούμε βλέποντας γύρω μας, ειδικά τις νέες γενιές, αλλά δεν το έχουμε κάνει, ειδικά με τέτοιο, λογοτεχνικό τρόπο.
Κώστας Θερμογιάννης – tovivlio.net
– “Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα” είναι ένα μυθιστόρημα που… πρέπει να διαβάσεις! Ίσως αυτό το «πρέπει» στον τίτλο να δείχνει κάπως πιεστικό…Είναι όμως κάποιες μουσικές που πρέπει να ακούσεις, κάποιες συναυλίες που πρέπει να πας και κάποια βιβλία που πρέπει να διαβάσεις! Γεωργία Κοσμά – patrasevents.gr
– Απευθύνεται σε λάτρεις των βιβλίων και μη, καθώς αποτελεί από μόνο του μια πρόκληση για τους ανθρώπους της τεχνολογίας. Μεστό και διαδραστικό, διασκεδαστικό και μοντέρνο, προκαλεί τα εγκεφαλικά σου κύτταρα προσφέροντας κάτι το νέο, το ξεχωριστό. Lydia Psaradelli – newsage.gr
– Ο Γιώργος Περισανίδης κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο χώρο του βιβλίου και μας εκπλήσσει ευχάριστα με την γραφή του. Οι αναφορές σε γνώριμα περιστατικά και γεγονότα κάνουν το μυθιστόρημα πολύ οικείο. Που και που μέσα στις σελίδες του βιβλίου «ακούμε» και τη φωνή του συγγραφέα να μας μιλάει, κάτι που ξαφνιάζει ευχάριστα.
Ένα ευκολοδιάβαστο βιβλίο, με πολλές «εικόνες» και μια άρτια σκιαγράφηση της σκέψης των νέων ανθρώπων σχετικά με τον έρωτα, τα κρυφά μηνύματα , την ανθρώπινη επικοινωνία και τις αξίες.”
Νανού Νικολά – diabazoume.gr