Τελικά η ημερίδα, που προκάλεσε τόση σπουδή σε κάποια από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης (γνωστά και ως παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ),  βιάστηκαν  να καυτηριάσουν, και να προσβάλουν θεσμούς.

Η ΕΑΑΣ Ξάνθης, (άλλωστε είναι γνωστή η θέση αυτής της μερίδας των τοπικών ΜΜΕ, την οποία έχουν χαρακτηρίσει κατά το παρελθών,  φασιστική και διάφορα άλλα αυτού του είδους “προοδευτικα” μαργαριτάρια, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της ότι στις 16 Οκτωβρίου,  ημέρα Κυριακή, η ημερίδα με Θέμα : <<Δυνατότητες Αειφορικής Ανάπτυξης της Θράκης” θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του  ΥΜΑΘ.

imerida-16-okt-ypo-egida-yp-ma-thra

Αγαπητοί Συνάδελφοι , Φίλοι του Παραρτήματος και Αγαπητοί μας Συμπολίτες,

       1. Σας  αποστέλλουμε , συνημμένα, την ΑΦΙΣΑ, την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ με το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, με τα Θέματα και τους Εισηγητές  της Ημερίδας του θέματος, που διοργανώνεται  στην  Ξάνθη στις 16 Οκτ.2016 ( ΚΥΡΙΑΚΗ), στο Χώρο του Κέντρου Πολιτισμού  Δήμου Ξάνθης (Δημοτικό Αμφιθέατρο ), από 09:00-14 30.

       2. Το Παράρτημα ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, που  συμπεριλαμβάνεται στους ”Φορείς Διοργάνωσης” της σημαντικής αυτής Ημερίδας για την ανάπτυξη της  Θρακης , σας :

α.   Πληροφορεί ότι  υποστηρίζει την εν λόγω Ημερίδα ,ενώ ήδη  έχει αναρτήσει τα σχετικά στην ιστοσελίδα μας :www.eaasxanthis.gr. και από σήμερα  θα αρχίσει τη διανομή των 400 Προσκλήσεων που παρέλαβε , ενώ ταυτόχρονα θα τοποθετήσει τις σχετικές ”αφίσες”, σε πολυσύχναστα σημεία της Ξάνθης.

            β. Ενημερώνει  ότιη ΗΜΕΡΙΔΑ,είναι υπό την ”Αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης”, σύμφωνα με το συνημμένο.

          prosklisi-1-2i-opsi-mesa-4
γ.  Παρακαλεί για την  παρουσία σας* στην Ημερίδα ,
αφού όλες οι εισηγήσεις είναι για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ .
                 ΣΗΜΕΙΩΣΗ (*)
Για άγνωστους σε μας λόγους
, δυστυχώς κάποιοι από τους Τοπικούς Φορείς,
συμπεριλαμβανομένων  και ελάχιστων ΜΜΕ,  από ελλιπή  ή  ενδεχομένως και ασαφή ενημέρωσή τους ή και ΤΥΠΙΚΕΣ διαδικαστικές αστοχίες από τους διοργανωτές  ( που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη) , έδειξαν ανεξήγητα βιαστική και υπερβολική  αντίδραση για ΤΥΠΙΚΑ θέματα Πρωτοκόλου, και  πήραν αρνητική και ανεξήγητα άδικη προσέγγιση στο  σχολιασμό για την  παραπάνω  Ημερίδα, που στο τέλος- τέλος  είναι για το ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ !!!!!!


            3.   Yστερα  από τα παραπάνω και την  θετική απόφαση του Υπουργείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ  ( επισυνάπτεται ).  

ΚΑΛΟΥΜΕ και ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

           Την Περιφέρεια ΑΜΑΘ  και τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ- Ξάνθης , το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ,το  Εμπορικό Επιμελήτριο ΕΒΕ  και άλλους  Φορείς    να αναθεωρήσουν τις όποιες  αρνητικές θέσεις ή απόψεις τους,   να υποστηρίξουν και να παραστούν στην ΗΜΕΡΙΔΑ .

                                   ΚΑΛΟΥΜΕ και ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

Όλα τα  ΜΜΕ , έντυπα – ηλεκτρονικά και TV, ενημερώσουν & διαφωτίσουν   το  κοινό, για το σκοπό της ΗΜΕΡΙΔΑΣ ( που αναγράφεται στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ) προκειμένου να συμμετάσχουν στην Ημερίδα.( αντιστρέφοντας το  όποιο  αρνητικό κλίμα,που ενδεχομένως να  δημιουργήθηκε ).

τέλος   ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ

                    Στο ΛΑΟ της ΞΑΝΘΗΣ , να προσέλθει στην ημερίδα, να τιμήσει με την παρουσία  του,  τους διακεκριμένους Επιστήμονες- Επιχειρηματίες που είναι  οι   ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ της, που έρχονται  στην Ξάνθη να ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της ΘΡΑΚΗΣ!!!!  
 
           4. Το παρόν με τα σχετικά θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας, όπως και στο  fb.
 
           5. Θερμή παράκληση, ΔΙΑΔΩΣΤΕ – ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ το παρόν στους φίλους &  γνωστούς σας
afisa-scan_0001