Με αφορμή την σύλληψη του δημάρχου Ιάσμου κου Καδρή γιατί χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό όχημα του δήμου Ιάσμου για προσωπική του εξυπηρέτηση, βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι αυτοδιοικητικοί της περιοχής μας, δεν κατάλαβαν ότι στα χέρια τους κρατούν περιουσιακά στοιχεία των δημοτών τους είτε αυτά είναι αυτοκίνητα είτε είναι ακίνητα και για την εξυπηρέτηση μόνο των δημοτών και τίποτε άλλο.

Το εν λόγω θέμα είναι γνωστό εδώ και καιρό όταν ακούγονταν τα σχετικά παράπονα από τους συνδημότες του.

Την ώρα που τα παιδιά των οικισμών του Ιάσμου δεν είχαν τρόπο να πάνε στο σχολείο ή στο γυμνάσιο του Ιάσμου ή απλούστερα οι κάτοικοι των εν λόγω οικισμών δεν είχαν την δυνατότητα λόγω της αραιής συγκοινωνίας να μετακινηθούν για να κάνουν ακόμη και τα ψώνια του σπιτιού τους, ο δήμαρχος κ. Καδρή είχε μετατρέψει το υπηρεσιακό όχημα σε προσωπικό.

Κάτι ανάλογο είχαμε και εδώ στην Ξάνθη όπου πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν για συμπεριφορές αυτοδιοικητικών οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τα υπηρεσιακά οχήματα για να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές τους ανάγκες ή για να κάνουν την “λεζάντα” τους.

Για φανταστείτε έναν στρατηγό που έκανε κέφι, να πηγαίνει στο σπίτι του μετά το τέλος της εργασίας του με το άρμα μάχης;