Μπουκιές μαύρης σοκολάτας και ξηρών καρπών: Ανακατέψτε ¼ φλιτζανιού ψημένους και ανάλατους ξηρούς καρπούς με 30γρ λιωμένη μαύρη σοκολάτα (70-80% κακάο). Βάλτε το μίγμα σε μπουκίτσες σε λαδόκολλα και αφήστε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν
Τροπικό parfait γιαουρτιού: Βάλτε σε ½ φλιτζάνι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, ½ κομμένο ακτινίδιο, ¼ φλιτζανιού κομμένο μάνγκο. Πασπαλίστε με 1 κουταλιά της σούπας ανάλατα κάσιους
Μήλο και φυστικοβούτυρο: 1 μεσαίο μήλο κομμένο σε φέτες με 1 κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο
Ζελέ light φράουλα: Συνταγή εδώ.
Μπάρες βρώμης:Συνταγή εδώ.
Light “cheesecake”: 1 κρακεράκι με 1 κουταλιά του γλυκού τυρί κρέμα light και 1 κουταλιά του γλυκού μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
Bagel με ricotta και φράουλες: Αλείψτε ½ φρυγανισμένο bagel με 2 κουταλιές της σούπας ricotta. Από πάνω βάλτε 1/3 φλιτζανιού κομμένες φράουλες. Ρίξτε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι ή σιρόπι αγαύης.
Ρυζογκοφρέτα με φυστικοβούτυρο, καρύδα και αποξηραμένα cranberries: Αλείψτε 1 ρυζογκοφρέτα με 1 κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο. Πασπαλίστε με 2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένη καρύδα και 2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένα cranberries.
Ν.Γ.