ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ

Για μία ακόμη φορά ο κακός εαυτός του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, εμφανίσθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδρίασε χθες το βράδυ, με την απαίτηση του κ. Ανταμπούφη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που πρόσκειται στο κυβερνών κόμμα, ο δήμαρχος να παραιτήσει τον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζη γιατί έκανε μία προσωπική ανάρτηση στο facebook η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική του οντότητα, με αποτέλεσμα η ΝΕ να βγάλει μία ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει τον Πασχάλη Λύρατζη φασίστα και ο Ν. Ανταμπούφης, προφανώς  για να γίνει αρεστός στο κόμμα, ζήτησε λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης από τον Δήμαρχο Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλο,  την αποπομπή του Πασχάλη Λύρατζη από την προεδρία του Κέντρου Πολιτισμού.


Π. ΛΥΡΑΤΖΗΣ: «Δεν είμαι φασίστας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αυτή την φράση ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού υπεραμύνθηκε της θέσης του σημειόνοντας ότι ο χαρακτιρισμός του από τον ΣΥΡΙΖΑ φασίστα δεν βάλλει μόνο κατά του προσώπου του αλλά και κατά του θεσμού μόλις τρείς ημέρες πριν την αποκορύφωση του. Ζήτησε να σταματήσει αυτή  η παραφιλολογία από την πλευρά της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και επιφυλάχθηκε παντός νομίμου δικαιώματος του για αυτήν τη συκοφάντηση από την πλευρά της Ν.Ε. του κυβερνόντος κόμματος.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δήμαρχος Ξάνθης μίλησε ευθέως για προσπάθεια να πληγεί ο θεσμός των ΘΛΕ από την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ και στήριξε τον Π. Λύρατζη.


ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφού χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη την συμπεριφορά  της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης σημείωσε σε έντονο ύφος ότι δεν θα ζητήσει κανένας Πιστοποιητικό Κοινωνικών Φρονημάτων συνδυάζοντας την συμπεριφορά του κυβερνόντος κόμματος με σκοτεινές εποχές διχασμού του παρελθόντος.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Στην συνέχεια ο κ. Τσιακίρογλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ενωτική Πρωτοβουλία παρέπεμψε το όλο θέμα στο δικαστήριο τονίζοντας ότι αυτό που συζητείται δεν αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο.