ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΣ

ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ

ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΈΒΡΟΥ

Σας προσκαλούν στην εκδήλωση  “Επισήμανση τροφίμων-Νομοθετικό πλαίσιο-Νέα δεδομένα” την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 στον 3ο όροφο του Eπιμελητηρίου Έβρου Λ. Δημοκρατίας 307 στην Αλεξανδρούπολη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

11:00 – 11:30 Προσέλευση – Χαιρετισμοί

11:30 – 11:50 “Ευρωπαϊκός Κανονισμός 1169/2011 για την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές”

Δρ. Ελένη Παπαντωνίου, Χημικός, Περιφερειακή Δ/νση ΕΦΕΤ ΑΜΘ, Προϊσταμένη Τμήματος Εργαστηριακών Ελέγχων

11:50 – 12:10 “Επισήμανση προσθέτων και ευρωπαϊκός κανονισμός 1924/2006 σχετικά με τους ισχυρισμούς διατροφής και υγείας

                        που διατυπώνονται στα τρόφιμα” Δρ. Ζαχαρένια Λούκου, Χημικός,ΑΑΔΕ Γεν. Δ/νση Γ.Χ.Κ., Δ/νση Χ.Υ. ΑΜΘ, Τμ. Χ.Υ. Καβάλας

12:10 – 12:30 “Τροφικές αλλεργίες – επίκαιροι προβληματισμοί – συνδυασμός με αλλεργίες αναπνευστικού συστήματος”

                         PhD Μπόγλου Παναγιώτης Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος MD

12:30 – 13:00 Ερωτήσεις – Συζήτηση

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Έβρου