ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΣ
ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ
ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΈΒΡΟΥ
Σας προσκαλούν στην εκδήλωση “Επισήμανση τροφίμων-Νομοθετικό πλαίσιο-Νέα δεδομένα” την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 στον 3ο όροφο του Eπιμελητηρίου Έβρου Λ. Δημοκρατίας 307 στην Αλεξανδρούπολη.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
11:00 – 11:30 Προσέλευση – Χαιρετισμοί
11:30 – 11:50 “Ευρωπαϊκός Κανονισμός 1169/2011 για την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές”
Δρ. Ελένη Παπαντωνίου, Χημικός, Περιφερειακή Δ/νση ΕΦΕΤ ΑΜΘ, Προϊσταμένη Τμήματος Εργαστηριακών Ελέγχων
11:50 – 12:10 “Επισήμανση προσθέτων και ευρωπαϊκός κανονισμός 1924/2006 σχετικά με τους ισχυρισμούς διατροφής και υγείας
που διατυπώνονται στα τρόφιμα” Δρ. Ζαχαρένια Λούκου, Χημικός,ΑΑΔΕ Γεν. Δ/νση Γ.Χ.Κ., Δ/νση Χ.Υ. ΑΜΘ, Τμ. Χ.Υ. Καβάλας
12:10 – 12:30 “Τροφικές αλλεργίες – επίκαιροι προβληματισμοί – συνδυασμός με αλλεργίες αναπνευστικού συστήματος”
PhD Μπόγλου Παναγιώτης Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος MD
12:30 – 13:00 Ερωτήσεις – Συζήτηση
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Έβρου