Παντρεμένη γεύση από φέτα με μέλι, στην Ταβέρνα «Το Πέρασμα» στην Ξάνθη.
Συνεχίζεται το πάντρεμα των γεύσεων στην Ξάνθη και αυτή την φορά έχει να κάνει έναν συνδυασμό με το ψήσιμο, τα γαλακτοκομικά και φυσικά το αγνό Ελληνικό μέλι και όλα αυτά που αλλού; Μόνο στην Ταβέρνα «Το πέρασμα.
Ένα «Πέρασμα» από την ψητή φέτα στο … μέλι.
Κάτι που μόνο ο Νίκος Κουτσομιχάλης καταφέρνει να συνδυάσει.
Κάποιο «πουλάκι» μέσα από την Ταβέρνα «Το Πέρασμα», μας το «σφύριξε», ότι η συνταγή της ψητής φέτας με μέλι και …κάτι άλλο, την έφερε ο Νίκος Κουτσομηχάλης από το Άγιον Όρος από έναν μοναχό.
Εμείς όρκο δεν παίρνουμε αλλά η γεύση της έχει κάτι το «Θεικό».
Πιστεύουμε αυτό που ακούσαμε γιατί ο Νίκος Κουτσομηχάλης, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Το Πέρασμα» στην Ξάνθη, επισκέπτεται το Περιβόλι της Παναγιάς πολύ ταχτικά και το μυστικό της συνταγής, ψημένη φέτα με μέλι, από εκεί το έφερε και έτσι δεν είναι τυχαίο που η γεύση της έχει κάτι από ευλογία.
Βέβαια να θυμίσουμε στην εκλεκτή πελατεία της Ταβέρνας «Το Πέρασμα», ότι δεν είναι μόνο η ψητή φέτα με μέλι που κάνει τις γεύσεις να μιλούν στις γλώσσες των πελατών, αλλά και όλη η κουζίνα του, ειδικά στα νηστίσιμα, μέρες που είναι, έχουν όλα την υπογραφή του.
Νίκος Κουτσομηχάλης
Ταβέρνα το «Πέρασμα»
Ικονίου 16 & Λ. Θρακός
(Απέναντι από το πάρκο του Μεγάλου Αλεξάνδρου).
Τηλέφωνο 2541 0 78014