Προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στα κρατητήρια Ξάνθης και άλλες αστυνομικές ειδήσεις

Συνελήφθη 53χρονη ημεδαπή, η οποία επιχείρησε να προμηθεύσει με ναρκωτικά, κρατούμενο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης  

 

Συνελήφθη χθες (19-5-2017) το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, 53χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 19χρονο ημεδαπό, κρατούμενο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης.

 

Αναλυτικότερα, η 53χρονη, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, επιχείρησε να προμηθεύσει τον 19χρονο κρατούμενο, με ένα παντελόνι, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίσθηκε, επιμελώς κρυμμένη, μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών.

 

Η 53χρονη και ο 19χρονος θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

 

Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών

 

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πάνω από 2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 259 ναρκωτικά δισκία και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

 

Συνελήφθη χθες (19-5-2017) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 43χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, εντόπισαν και κατέσχεσαν:

  • 8 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 287,7 γραμμαρίων
  • 259 ναρκωτικά δισκία
  • σπόρους κάνναβης
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • 1 πίπα καπνίσματος
  • 1 κινητό τηλέφωνο

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

 

Σύλληψη 45χρονου ημεδαπού για κατοχή λαθραίου καπνού και ναρκωτικών

 

Κατασχέθηκαν 375 γραμμάρια λαθραίου καπνού και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

 

Συνελήφθη χθες (19-5-2017) το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, εντόπισαν και κατέσχεσαν μία (1) νάιλον συσκευασία με καπνό, βάρους 375 γραμμαρίων, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και ένα (1) μεταλλικό κυτίο που περιείχε 4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.