Μετά από μια δύσκολη και κοπιαστική περίοδο η ΜΕΝΤ κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδό της στη Γ’ εθνική, καθώς επικράτησε στον τελευταίο αγώνα έναντι της Πυλαίας στο κλειστό στάδιο με 40-65 και με συνολικές ήττες 6 από τις 26 αγωνιστικές.Σε αυτό το επιτυχές γεγονός συνέβαλε ο πρώην παίκτης της Ασπίδος και Ξανθιωτάκι ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗΣ,του οποίου η θετική πορεία είχε ως αποτέλεσμα την ανανέωσή του με την ομάδα της ΜΕΝΤ και για την επόμενη χρονιά.
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Xanthi Times
Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.
σχετικές αναρτήσεις
ΑΓΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Πρόσφατα άρθρα
- «Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων συγχαίρει την Υπουργό Παιδείας για την καθιέρωση του εορτασμού της επετείου της ΕΟΚΑ στα σχολεία μας»
- Σε νέο χώρο οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης
- Η JTI υπεύθυνη υποστηρικτής της Πολιτείας στη μάχη κατά του παράνομου εμπορίου καπνικών προϊόντων
- Πρόσκληση
- ΑΠΟΨΗ/ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ
- «Ποτάμια» οι δρόμοι στις Κυκλάδες
- Αναρτήθηκαν οι πίνακες για 2.500 εποχικούς πυροσβέστες
- ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2025
- ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΜΑΧΗΣ ΟΧΥΡΟΥ ΕΧΙΝΟΥ
- Η Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος ενημερώνει για τηλεφωνικές απάτες που βρίσκονται σε εξέλιξη με τη μέθοδο «Caller ID Spoofing»