Αν-Μαρι Μυκονιάτη: «Η καρδιά, ποτέ δεν χτυπά στο κέντρο»

«Η καρδιά ποτέ δεν χτυπά στο κέντρο», με αυτήν την σιβυλλική φράση η νεαρή επιχειρηματίας Αν – Μαρί Μυκονιάτη, εξηγεί γιατί αποφάσισε να στήσει την επιχείρηση της στην Πλάτωνος 48 απέναντι από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και όχι στο κέντρο. Η νεαρή επιχειρηματίας δεν  έπεσε έξω όταν προς χάριν της συνέντευξης, χρησιμοποίησε αυτήν την σιβυλλική φράση, θέλοντας να τονίσει πώς όπου και αν είναι η επιχείρηση, εξαρτάτε από την ίδια την επιχείρηση και τα προϊόντα της, η  απήχηση που θα έχει στον κόσμο. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι δεν έπεσε έξω αφού από την ημέρα που άνοιξε το κατάστημα της, ο κόσμος εκτίμησε την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και φυσικά τις πολύ φιλικές τιμές.

Η νεαρή επιχειρηματίας, υπεύθυνη του καταστήματος Γλυκο Βαζάκι, σημείωσε ότι η ποιότητα των προϊόντων και η εξυπηρέτηση είναι αυτή που θα «κρατήσει» τον κόσμο και θα τον βάλλει στην διαδικασία να επιλέξει το κατάστημα που θα του δώσει, την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τις λογικές τιμές.

Με αυτό το σκεπτικό η Αν – Μαρί Μυκονιάτη, έστησε την επιχείρηση της που παντρεύει την παράδοση με τις σημερινές ανάγκες του καταναλωτή στην Πλάτωνος 48 απέναντι από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, σημειώνοντας ότι οι νέοι πλέον, πρέπει να ρισκάρουν, να παλέψουν και να τραβήξουν μπροστά.

ΓΛΥΚΟ ΒΑΖΑΚΙ. Ο τίτλος του μαγαζιού παραπέμπει σε γλυκές παραδοσιακές γεύσεις με την σφραγίδα της ίδιας της Αν – Μαρί Μυκονιάτη. Η έρευνα της κράτησε πάνω από έξη μήνες σε ότι αφορά τους προμηθευτές και πολλές ώρες συνομιλιών με τους παραγωγούς και τις δοκιμές των γεύσεων. Εννοείτε ότι τα ταξίδια ήταν απαραίτητα σε ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα για να καταλήξει ποια χύμα γλυκά του κουταλιού θα περάσουν από τα ράφια του καταστήματος της στον ουρανίσκο των πελατών της.

Η επιλογή δύσκολη όμως άξιζε τον κόπο.

Φιλοξενεί στον χώρο της ότι ποιο εύγεστο, νόστιμο, καλοδουλεμένο, συνδυασμένο με την παράδοση αλλά και τις σημερινές γευστικές ανάγκες των πελατών της. Πέτυχε να παντρέψει το χθες με το σήμερα, την παράδοση με την γεύση και φυσικά τις προσιτές τιμές.

Το κατάστημά της στηρίζει βορειοελλαδίτικες επιλεγμένες επιχειρήσεις αλλά και ντόπιες Θρακιώτικες,  δεμένες  στα γευστικά γούστα των Θρακιωτών.

Εκεί όμως που η Αν – Μαρί Μυκονιάτη επιμένει και δεν κάνει εκπτώσεις, είναι τα βουτήματα. Όπως χαρακτηριστικά λέει, θέλει οι πελάτες της να γευτούν μέσα από τα εκλεκτά βουτήματα της το αγνό βούτυρο, την φρεσκάδα και την ποιότητα.

Όσο για τα νηστίσιμα που φιλοξενεί στο κατάστημά της, όπως λέει η ίδια «είμαστε αυθεντία».

Εμείς σαν Xanthtimes.gr και Αγορα… ζω Ξάνθη,  ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο επαγγελματικό της ταξίδι και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε συνοδοιπόροι στην κάθε προσπάθεια της.

Αν – Μαρί ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ