Συνελήφθησαν την 5-12-2017 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 41 (άντρας) και 76, 30 (γυναίκες) ετών, διότι, όπως προέκυψε, την 4 και 5-12-2017, η 76χρονη εκμεταλλευόμενη φιλική σχέση με 63χρονη ημεδαπή αφαίρεσε από το εσωτερικό του σπιτιού της διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια διέθεσε έναντι χρηματικής αμοιβής, μέρος των κλοπιμαίων σε ενεχυροδανειστήριο και κοσμηματοπωλείο που διατηρούν οι άλλοι δύο δράστες. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων χρυσαφικών – κοσμημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο του.
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Xanthi Times
Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.
σχετικές αναρτήσεις
ΑΓΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023
Πρόσφατα άρθρα
- Μανώλης Φανουράκης: Η κεντρική διοίκηση να ενισχύσει τον δήμο και την ΔΕΥΑΞ για την κοινωνική πολιτική που ασκείται στο Δροσερό.
- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΞ Γ. ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ: Η ΔΕΥΑΞ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
- Και νέα πρόταση του βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ πρός ώφελος των πολιτών της Ροδόπης. Φθηνότερα καύσιμα για να μην πηγαίνουν στην Βουλγαρία
- Επίσκεψη του Δ.Σ. του Α.Ο.Ξ. στον Σοφολογιότατο Τοποτηρητή Μουφτή Ξάνθης
- Κάτι κινείται στον αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων
- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ Μαίρη Τσιακίρογλου: Όχι παροχές προς τους επαγγελματίες αλλά στοχευμένα οικονομικά μέτρα
- ΣΜΜΙΔΕ Ξάνθης Πρόωρη λήξη δυνατότητας υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025»
- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΑΣΜΟΥ
- Ανακοίνωση τοπικής ΝΔ για την ημέρα μνήμης των θυμάτων της Αρμενικής Γενοκτονίας
- Εγκρίθηκε πρόταση του Δήμου Τοπείρου στο Πρόγραμμα Interreg Next Black Sea Basin για την ανάπτυξη δεξιοτήτων με χρήση τεχνητής νοημοσύνης