Κάτω από διαφανή διαδικασία οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων επέλεξαν την βασίλισσα του καρναβαλιού της Ξάνθης όπου με μία ψήφο διαφορά εκλέχθηκε η Δαλακούρα Μαρία.
Δεύτερη η Ανανιάδου Αναστασία από το Κιλκίς, νομικός και τρίτη η κυρία Μικαελ Νάταλι από την Ξάνθη.
Στην επιτροπή συμμετείχαν ο πρόεδρος του Κέντρου πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης, ο επικεφαλής της παράταξης Ξάνθη Σταυρούπολη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και μέλος του ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού και υπηρεσιακός παράγοντας.
Την όλη εκδήλωση εκλογής της Βασίλισσας του Καρναβαλιού της Ξάνθης παρουσίασε ο Δημήτρης Πετρόπουλος.
Μετά το πέρας της ψηφοφορίας ο Π. Λύρατζης δήλωσε ότι όλες οι κοπέλες που συμμετείχαν στην διαδικασία θα τύχουν ιδιαίτερης πρόσκλησης από το κέντρο πολιτισμού και θα συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις.
Ο τελικός αριθμός των κοριτσιών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ήταν 15 και οι συμμετοχές ήταν από την Ξάνθη, το Δροσερό, το Κιλκίς, τα Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Μάλτα.