Ο Περικλής Γκιαουράκης , μάνατζερ των ιχθυοπωλείων – ψησταριών «ΤΟ ΚΟΡΑΛΛΙ» που αυτή την στιγμή μετρά τρία καταστήματα στην Ξάνθη, διαθέτει όρεξη για δουλειά, οξυδέρκεια, και κινήσεις με γνώμονα την σωφροσύνη, τα σταθερά και αργά βήματα, την επιλογή προσωπικού, την σταθερή ποιότητα των προϊόντων και  φυσικά έχει τα «αυτιά» ανοιχτά σε αυτά που θέλει η αγορά. Η εταιρεία «ΤΟ ΚΟΡΑΛΛΙ», συνεπέστατη σε αυτά που έχει υποσχεθεί στους πελάτες της, βλέπει καθημερινά να αυξάνονται και να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες από το έμπειρο προσωπικό. Κάτω από την καθοδήγηση του Περικλή Γκιαουράκη,  οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση, γνωρίζουν τι πρέπει να πράξουν ακόμη και στις ώρες αιχμής.  Η συνεργασία με τους προμηθευτές είναι άψογη,  αφού η «συμφωνία κυρίων» σχετικά με την ποιότητα και την φρεσκάδα των ψαριών, τηρείτε κατά γράμμα. Το νέο «ΚΟΡΑΛΛΙ» στην Δημοκρίτου, απέδειξε  ότι η μεγάλη επένδυση της εταιρίας, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, έπιασε τόπο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι «η τύχη βοηθά τους τολμηρούς», όταν αυτή συνοδεύεται από καλό προγραμματισμό, ποιότητα, συνέπεια προς τους πελάτες και πολύ δουλειά έχει αποτέλεσμα. Ο Περικλής Γκιαουράκης, ένας νέος Ξανθιώτης επιχειρηματίας και  είναι άξιος συγχαρητηρίων.