Επιμένει ο Γιώργος στο κρεοπωλείο του στην Ανδρέου Δημητρίου να το αποκαλεί «παραδοσιακό» και όχι άδικα αφού είναι στην δουλειά από το 1982 και από το 1986 βρίσκεται στην Ανδρέου Δημητρίου 67. Ο Γιώργος ασχολείται με το κρέας εδώ και 36 χρόνια άρα οι Ξανθιώτες που στηρίζουν το μαγαζί του γνωρίζουν πολύ καλά ότι όταν κάποιος επαγγελματίας βρίσκεται στις «επάλξεις» 36 ολόκληρα χρόνια, σίγουρα ξέρει από κρέας. Όπως αναφέρει ο ίδιος «Έχω μία ιδιαιτερότητα που δεν την συναντάμε στα άλλα μαγαζιά. Είμαι παραδοσιακός όπως τον παλιό καλό καιρό. Δηλαδή θα πάρω το φορτηγό μου το ανοιχτό, το «ζωάδικο» θα πάω στα χωριά του δήμου Τοπείρου, Εύλαλο, Όλβιο, Κρεμαστή, ορφανό Ηλιόπετρα και παίρνω σπιτικά μοσχαράκια και όχι από μεγαλομονάδες και αφού πάρω όλα τα πιστοποιητικά από το κτηνιατρείο πάω στα σφαγεία, σφάζονται κρεοσκοπούνται και μετά παίρνω το άλλο μας το φορτηγό που είναι ψυγείο και τα φέρνουμε στο μαγαζί μας. Δηλαδή πουλάμε παραδοσιακό χωριάτικο κρεατάκι». Όσο για τα χοιρινά όπως σημειώνει είναι Ξανθιώτικα είναι από την Μάνδρα. Τα κοτόπουλα που έχει στο μαγαζί του, αυτά, έρχονται από τα Ιωάννινα αφού δεν υφίσταται πλέον πτηνοτροφική μονάδα στην Ξάνθη.
Ο κ. Γιώργος νοιώθει υπερήφανος που δίνει συνταγές μαγειρικής ιδίως στις νεαρές νοικοκυρές. «Παρόλο που έπαψα να μαγειρεύω εδώ και πολλά χρόνια, ρωτάω στα χωριά που τα επισκέπτομαι τακτικά για παλιές παραδοσιακές συνταγές με βάση το κρέας. Έτσι και μεταλαμπαδεύω αυτές τις γνώσεις που αποκτώ στις νοικοκυρές και βλέπω ότι πιάνουν τόπο». Αυτό που μένει πλέον στους καταναλωτές τις Ξάνθης, όσοι δεν έχουν περάσει από το κρεοπωλείο του και έχουν σαν προτεραιότητα στο καθημερινό τους τραπέζι το παλιό «σπιτικό» κρέας, να επισκεφτούν το κρεοπωλείο του κ. Γιώργου στην Ανδρέου Δημητρίου 67 και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απολαύσουν με τις οικογένειες τους σπιτικό, παραδοσιακό κρέας.