Σε μια λαμπερή τελετή στο Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» απονεμήθηκαν τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου οι Χρυσοί Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.
Παρουσία 300 εκλεκτών καλεσμένων, ο θεσμός γιόρτασε τα 25 συναπτά έτη από τη διοργάνωση του, με τον Έκτορα Μποτρίνι να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής των ελληνικών γαστρονομικών βραβείων από το «Αθηνόραμα» και τον “Alpha Guide”.
Σημειώνεται ότι φέτος, για πρώτη φορά, οι διοργανωτές δημιούργησαν έναν ξεχωριστό θεσμό που θα τιμά αποκλειστικά την ελληνική κουζίνα, τα «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας» που πλέον ανεξαρτητοποιούνται και θα απονεμηθούν στο ξενοδοχείο «Hyatt Regency» στις 20 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε περισσότερα