Εγκληματίες όσοι αφήνουν τα παιδιά μας μακρυά από την ιστορία της Ελλάδος

Με λύπη μου είδα ένα ρεπορτάζ κάποιου καναλιού της Ελληνικής τηλεόρασης που ρωτούσε τους νεαρούς μαθητές των Λυκείων και των Γυμνασίων τι ακριβώς γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου όπου η δημοσιογράφος εκτός από χαχανητά … μμμ … δεν θυμάμαι, …τόχω… θα το θυμηθώ… δεν εισέπραξε καμία απάντηση στο ερώτημα τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου.

Αργά το βράδυ είδα στο διαδίκτυο αναρτημένο το βίντεο από κάποιον μουσουλμάνο ο οποίος μάλιστα δήλωνε μέλος της … ΤΕΞ Κομοτηνής ο οποίος και σχολίασε το βίντεο στα Τουρκικά γράφοντας (σε ελεύθερη μετάφραση). Αυτοί είναι οι Έλληνες φίλε μου, δεν ξέρουν την ιστορία τους.

Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι νόημα είχαν τα γραφόμενα του εν λόγω κυρίου που δήλωνε Τούρκος, μέλος της παράνομης ΤΕΞ Κομοτηνής και φυσικά το μήνυμα που έστελνε και ήθελε να περάσει.

Αναζήτησα σήμερα το πρωί την ανάρτηση του αλλά δεν την βρήκα.

Να πάμε στην ουσία του πράγματος.

ΝΤΡΟΠΗ

Η παραπάνω λέξη είναι το λιγότερο που πρέπει να νοιώθει κάποιος Έλληνας. Είτε είναι πολιτικός, δάσκαλος ή γονιός.

«Ο λαός που ξεχνά την Ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει»

Και η ιστορία της Ελλάδος δεμένη με την απελευθέρωση της την 25η Μαρτίου του 1821 σέρνει πίσω της μία σκλαβιά 400 χρόνων. Ελπίζω, μέρες που είναι να μην την ξαναζήσουμε γιατί ΞΕΧΝΑΜΕ ως λαός και αυτοί που πρέπει να μας την θυμίζουν όπως οι δάσκαλοι και τοκράτος,  περί άλλων τυρβάζουν.