Η κρεοπωλική ιστορία της οικογένειας Μπατζακίδη ξεκινάει από τον πατέρα Φίλιππο, ο οποίος από τα οκτώ του χρόνια δούλευε ως διανομέας παραγγελιών σε διάφορα κρεοπωλεία της Δημοτικής Αγοράς Ξάνθης. Αργότερα, ενήλικας πλέον, εργάζεται ως τεχνίτης ξεκοκαλιστής στην Δημοτική Αγορά της Ξάνθης αλλά και στην γνωστή σε όλους μας Βαρβάκειο Αγορά Αθηνών.

Το 1980 επιστρέφοντας, ανοίγει το πρώτο κρεοπωλείο στην Γενισέα Ξάνθης όπου μένει περίπου ένα χρόνο.

Το 1981 η οικογένεια Μπατζακίδη αγοράζει το πρώτο κρεοπωλείο μέσα στη Δημοτική Αγορά 23.

Το 1994 αγοράζει το δεύτερο κρεοπωλείο πάλι μέσα στη Δημοτική Αγορά 40 και το 2004 το τρίτο κρεοπωλείο έξω σε καινούργια γειτονιά στην οδό Απόλλωνος 19.

ο Φίλιππος με τα δύο παιδιά του Γεώργιο και Μιχαήλ τεχνίτες κρεοπώλες, όλοι κάτοχοι πτυχίων από την Σχολή Επαγγελματιών Κρέατος Θεσσαλονίκης και με πάρα πολλά σεμινάρια στο χώρο της υγιεινής και ποιότητας του κρέατος (HACCP).

Μεγάλη στήριξη στην οικογένεια έδωσε η μητέρα Φρειδερίκη, η οποία σπουδαία τεχνήτρια κοπής κρέατος, πρόσφερε και στα τρία κρεοπωλεία της οικογένειας.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗ

Tbone μπριζόλα, Trans μόσχου γάλακτος, γεμιστή μπριζόλα, κεμπάπ, κιμά μόσχου γάλακτος, κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής, καρέ χοιρινό κόντρα, κότσια χοιρινά, κοψίδια χοιρινά τηγανιά, Κυπριακές σεφταλιές, λουκάνικα γύφτικα, λουκάνικο Ξάνθης, λουκάνικο πέταλο, και πολλές άλλες προτάσεις και συμβουλές μαγειρικής από τον Μιχάλη Μπατζακίδη στην Απόλλωνος 19 στα παλιά εργατικά της Ξάνθης που η επιμονή στην ποιότητα του κρέατος, αφήνει την σφραγίδα της οικογένειας στα νοικοκυριά της Ξάνθης που στηρίζουν τα κρεοπωλεία Μπατζακίδη, που και αυτά, με την σειρά τους, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών.

Είναι γεγονός ότι όταν οι Ξανθιώτες επισκέπτονται τα κρεοπωλεία Μπατζακίδη το κάνουν γνωρίζοντας ότι στον χώρο τους θα συναντήσουν την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και κυρίως θα πάρουν μερίδιο από τις γνώσεις τους, την τεχνική τους κατάρτιση και φυσικά τις συνταγές που έχουν από τον πατέρα.

ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

ΣΕΛΙΔΕΣ 500

ΤΙΜΗ 15 ΕΥΡΩ

Στο 2541 0 73116 & στο info@xanthitimes.gr 12 ευρώ σε όλη την Ελλάδα με την αφιέρωση του συγγραφέα.

Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τις ΕΚΟΣΕΙΣ XANTHITIMES