Ακούστε τι σκέφτηκαν 29 κατασκευαστές … πλυντηρίων… 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

 

ΤΟ «ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ» ΑΡΑΓΕ;

Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι κηφήνες του ΣΥΡΙΖΑ, διότι περί κηφήνων πρόκειται, διαφορετικά δεν θα ασχολούνταν με πράγματα ήσσονος σημασίας όπως το να μην γράφετε το θρήσκευμα πάνω στο απολυτήριο του Λυκείου.

Αλήθεια ποιος σοβαρός άνθρωπος, ο οποίος δουλεύει, θα ασχολούνταν με αυτό το θέμα;

Ποιος άνθρωπος που σκέφτεται παραγωγικά θα νοιαζόταν αν γράφετε το θρήσκευμα στο απολυτήριο του Λυκείου την ώρα που με μαθηματική ακρίβεια αυτό το απολυτήριο θα οδηγήσει τον νέο άνθρωπο στην ανεργία και στο εξωτερικό μετανάστη για να βρει δουλειά;

Ποιος άνθρωπος θα έμπαινε σε αυτήν την διαδικασία την στιγμή που το 45% των νέων ανθρώπων είναι άνεργο υποαπασχολείτε ή δεν αμείβεται όπως πρέπει; Στην δεύτερη κατηγορία  το ποσοστό πιθανών να αγγίζει και το 70% της νεολαίας.

Δηλαδή για να καταλάβει κανείς πώς «έσκασε» το θέμα θα πρέπει να πάει την σκέψη του στο καφενείο. Εκεί που θα συναντήσει κανένας ανέργους ή τεμπέληδες. Εκεί προφανώς στο καφενείο της Βουλής ή σε κάποιον «προοδευτικό» χώρο συνευρέθηκαν πιθανότατα με την ιδιότητα του τεμπέλη  οι 29 βουλευτές (κατασκευαστές) και είπαν τι να κάνουμε βρε παιδιά να περάσει η ώρα και να κάνουμε τους χαχόλους να ασχοληθούν μαζί μας;

Κάποιος πέταξε την ιδέα, την άρπαξαν οι παρόντες βρήκαν και άλλους, συμπλήρωσαν τον αριθμό 29 (όσοι και οι κατασκευαστές των πλυντηρίων) και κατασκεύασαν την ερώτηση προς τον Γαβρόγλου.

Τα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν, αυτοί βγήκαν στην επιφάνεια, το αριστερό ακροατήριο χειροκρότησε γιατί η δουλειά έχει να κάνει με τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και άρα με την δημοκρατία και φυσικά ο Γαβρόγλου δεν θα χάσει την ευκαιρία να ανακατέψει για μία ακόμη φορά την εκπαίδευση που οι ζημιές της είναι το «φόρτε» του.

Άρα εκεί λοιπόν αποσκοπούσε η φράση 29 κατασκευαστές πλυντηρίων. Ναι οι 29 βουλευτές ως γνήσιοι κατασκευαστές προπαγάνδας, έκαναν ερώτηση στον Υπουργό Παιδείας για το απολυτήριο του λυκείου αν θα γράφει το θρήσκευα. Αυτό ξέρουν αυτό κάνουν.

Όσο για το αν το «τερμάτισαν» οι άνθρωποι; Η απάντηση είναι όχι ακόμη. Όλο και κάτι θα βρίσκουν για να ταράζουν την ήδη ταραγμένη κοινωνία. Απλά όσο αυτοί οι άνθρωποι ταράζουν την κοινωνία τόσο η κοινωνία, όσο περνάει ο καιρός, δεν θα τους αφήνει σε χλωρό κλαρί με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζετε από αυτούς φασιστική και ακραία αλλά και αυτοί να μην τολμούν να βγαίνουν στους δρόμους.

Σίγουρα κάπου θα οδηγήσει αυτό. Ίσως σε μία κυβέρνηση φάντασμα. Σκιώδη του εαυτού της αλλά κυβέρνηση, μέχρι κάποια στιγμή να «τερματίσει» η υπομονή της κοινωνίας.