Συνελήφθησαν 2 άτομα κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών

 Σε βάρος του ενός εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών

 Κατασχέθηκαν 41 γραμμάρια ηρωίνης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

 Συνελήφθησαν χθες (25-9-2018) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 42 και 53 ετών, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι εντόπισαν επιμελώς κρυμμένες στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, καθώς επίσης και την κατοχή τους, δύο (2) συσκευασίες με ηρωίνη σε στερεά μορφή (βραχάκια), συνολικού βάρους 41,05 γραμμαρίων και μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,6 γραμμαρίων.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον οδηγούσε το παραπάνω όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για διακίνηση ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν οι ποσότητες ναρκωτικών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου Καβάλας.

Συνελήφθησαν 3 άτομα κατηγορούμενοι για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων

 Κατασχέθηκαν 10 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ

 Συνελήφθησαν χθες (25-9-2018) το βράδυ, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 44, 25 (γυναίκες) και 29 (άντρας) ετών,  σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε δύο καταστήματα στις Πηγές και την Κεραμωτή Καβάλας, όπου πραγματοποίησαν συναλλαγές, χρησιμοποιώντας δύο παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Μετά από σχετικές καταγγελίες, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Στο εσωτερικό του παραπάνω οχήματος βρέθηκαν οκτώ (8) παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Συνολικά κατασχέθηκαν δέκα (10) παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, το όχημα των δραστών και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.

Συνελήφθησαν 2 άτομα για κατοχή λαθραίων τσιγάρων και καπνού

 Κατασχέθηκαν 310 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και πάνω από 1 κιλό λαθραίου καπνού

 Συνελήφθησαν χθες (25-9-2018) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 47 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο κατάστημα ιδιοκτησίας του 47χρονου, με προσωρινά υπεύθυνο τον 23χρονο, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν 310 πακέτα τσιγάρων και 22 συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 1.100 γραμμαρίων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πακέτα τσιγάρων και οι συσκευασίες καπνού.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη 57χρονος στην Ορεστιάδα με πιστόλι  

Κατασχέθηκαν 1 πιστόλι κρότου, 1 εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων και 25 φυσίγγια κρότου

Συνελήφθη χθες (25-9-2018) το πρωί, σε χωριό του Έβρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 57χρονο, διότι κατείχε στην οικία του 1 πιστόλι κρότου, 1 εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων, 25 φυσίγγια κρότου και 1 γεμιστήρα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.