Η τυρόπιτα τελικά δεν είναι τόσο μπελαλίδικο φαγητό όσο φαίνεται.

Υλικά

  • ½ κιλό φύλλο κρούστας
  • ½ κιλό τυρί κρέμα
  • 2 φλιτζάνια γάλα
  • 2 φλιτζάνια γραβιέρα τριμμένη
  • 1 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • ελαιόλαδο
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ

Διαδικασία

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Kρατάτε 4 φύλλα στην άκρη. Με τα χέρια κόβετε τα υπόλοιπα φύλλα σε μικρά κομματάκια.

Απλώνετε τα κομμένα φύλλα σε ένα ταψάκι ταρτιέρα, τα ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Ανακατεύετε τα τυριά με το γάλα σε ένα μπολ. Ρίχνετε μέσα τα προψημένα φύλλα και ανακατεύετε ξανά.