Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην Ξάνθη, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE , περιόδου 2018 – 2019, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (9-12-2018) και ώρα 15.30, στο γήπεδο XANTHI F.C. ARENA, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Xanthi Times
Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.
σχετικές αναρτήσεις
ΑΓΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023
Πρόσφατα άρθρα
- «Έφυγε ο δημοσιογράφος και εκδότης Π. Παπαδόπουλος
- «Αγώνας “ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 2025” της 27/4/2025»
- Μητροπολίτης Ξάνθης: «Ζούμε σε μια εποχή περίεργη, γεμάτη από αντιφάσεις, που τη χαρακτηρίζει μια Ιδεολογική σύγχυση και οργανωμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού.
- ΚΑΒΑΛΑΚαβάλα: Κατέπλευσε το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο “Seven Seas Grandeur”
- ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΙΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
- Άμα δεν έχεις αγαπήσει κάτι, μην πεθάνεις ποτέ για αυτό…..
- Eπιστολή προς τον Πρωθυπουργό από τον Θωμά Μίχογλου για την εξασφάλιση της άρδευσης στον κάμπο του Δήμου Τοπείρου και του Δήμου Νέστου
- Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης: Πιστοί στη δέσμευσή μας ότι δε θα αφήσουμε ούτε μια μέρα χαμένη, είχαμε παραγωγικές συναντήσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης
- ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ 2025 ΑΠΟ ΤΗΝ PAPADOPOULOS MEET COMPANY
- Πανουργιάς Παπαϊωάννου, Δήμαρχος Λαμιέων: Σέβομαι τον Τύπο, δεν στράφηκα κατά εφημερίδας