Ευγενία Μαμούγκα: «Είμαστε στο πλευρό αυτών που θέτουν στόχους»

Θ. Δασκαλόπουλος για την συνεργασία του με τα Vita Plus: «Αν θέλεις να πας κάπου γρήγορα, πήγαινε μόνος, αλλά αν θέλεις να πας κάπου μακριά, πήγαινε με παρέα»

Στην κατάμεστη αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης, τα Vita Plus Ξάνθης έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους παρουσία φίλων και συνοδοιπόρων, όπου παρ’ όλη την έντονη βροχόπτωση, τίμησαν με την παρουσία τους την όλη εκδήλωση που περιελάμβανε κοπή της πίτας, βραβεύσεις, κληρώσεις και ανακοίνωση νέων συνεργασιών καθώς και την συνέχιση παλαιών.

Οι απαστράπτουσες οικοδέσποινες Σωτηρία Αράπογλου και Ευγενία Μαμούγκα, υποδέχτηκαν τις καλεσμένες και τους καλεσμένους ανταποδίδοντας ισάξια την τιμή που έκαναν στα Vita Plus να είναι παrούσες και παρόντες σε μία σημαντική ημέρα της εταιρείας με ανθρώπινο και «όμορφο» πρόσωπο.

Η κυρία Μαμούγκα ευχαρίστησε τις παρούσες και παρόντες οι που περιβάλλουν με εμπιστοσύνη τα Vita Plus, δεσμευόμενη ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό τους, αρωγοί σε κάθε στόχο που έχουν βάλλει. «Ευχόμαστε σε όλους το 2019 να χαρίσει απλόχερα σε όλους υγεία, ευτυχία, αγάπη και να είναι μία χρονιά καλλίτερη από τις άλλες».

Στην συνέχεια η κ. Μαμούγκα αναφέρθηκε στα δώρα που κέρδισαν οι παρόντες και παρούσες ευχαριστώντας τους επαγγελματίες οι οποίοι στήριξαν την όλη εκδήλωση όπως «Σοφίας Γεύσεις, Κομμωτήριο Φουρλή, Βιο Ξάνθη, Κυβερνείο, κομμωτήριο Νόπη Μπάμπης, γυμναστήριο Genesis, τον ασφαλιστικό σύμβουλο κ. Μαρκόπουλο».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στην εταιρεία καλλυντικών που η εκπρόσωπός τους και συνεργάτης τους για πολλά χρόνια κα Τσαραπάτα ήταν παρούσα.

Στην συνέχεια η κυρία Μαμούγκα, έκανε αναφορά στην νέα συνεργασία που ξεκινάνε στηρίζοντας των αθλητή υπέρ – αποστάσεων Αθανάσιο Δασκαλόπουλο, ο οποίος ξεκίνησε στην Vita Plus μία προσπάθεια για να χάσει βάρος ενώ  παράλληλα ξεκίνησε το τρέξιμο: «Περνώντας ο καιρός, ανακαλύπταμε ότι ο Σάκης είχε τεράστιες δυνατότητες που δεν τις περίμενε, εμείς τις βλέπαμε. Άρχισε να παίρνει μέρος σε αγώνες και φέτος πήρε την πρωτιά σε έναν μεγάλο αγώνα 265 χιλιομέτρων και βγήκε πρώτος τρέχοντας 54 ώρες συνεχόμενες. Εμείς, θα είμαστε χορηγοί στην προσπάθεια αυτή, θα τον στηρίξουμε διατροφικά και θα δώσουμε θεραπείες για επιπλέον μυϊκή ενδυνάμωση και είναι μεγάλη μας χαρά που ανακοινώνουμε αυτήν την συνεργασία».

Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε η βράβευση των φίλων της Vita Plus που με την επιμονή τους κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους όπως το πρώτο βραβείο δόθηκε σε μια κυρία η οποία έχασε 13 κιλά την Ισμαήλογλου Εράλ το δεύτερο βραβείο δόθηκε στην νεαρή κυρία  Καραμπούκα Αλέκα η οποία έχασε 12 κιλά και η  Τρίτη επιβραβεύουσα που κατάφερε να χάσει 11 ολόκληρα κιλά.

Το φλουρί κέρδισε η κόρη της Σωτηρίας Γιώτα και όπως ήταν φυσικό, το δώρο που το ακολουθούσε μπήκε στην κλήρωση.

Η XanthiTimes.gr συνομίλησε με τον υπεραθλητή Θανάση Δασκαλόπουλο που ήταν παρόντας στην εκδήλωση, o οποίος μπορεί η καταγωγή του να είναι από τον Έβρο, αλλά μεγάλωσε και ζει στην Ξάνθη.

Τον ρωτήσαμε ποια είναι η σχέση του με τα Vita Plus Ξάνθης

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Η σχέση η δικιά μου με τα Vita Plus Ξάνθης είναι η σχέση σαν όλους τους ανθρώπους οι οποίοι ξεκινάνε την επαφή τους με ένα εργαστήριο ευεξίας. Ξεκινήσαμε πριν από 4 χρόνια που ήθελα να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση και να χάσω κάποια κιλά που χρειαζότανε».

Στην συνέχεια ο Θανάσης Δασκαλόπουλος ανέφερε ότι αφού επετεύχθη ο στόχος στα Vita Plus, έπρεπε να αθληθεί για να διατηρήσει την φυσική του κατάσταση. Με την βοήθεια της κ. Μαμούγκα και της κ. Αράπογλου, μπήκε στον «δρόμο» του αθλητισμού και όπως αποδεικνύεται με πολύ καλά αποτελέσματα.

Μιλώντας για τους “XanthiRunners” ο Θανάσης Δασκαλόπουλος, μίλησε για μία παρέα που δημιούργησε τον σύλλογο και ο ίδιος είναι αντιπρόεδρος όπου πλέον, με τις δράσεις του και την συμμετοχή σε αγώνες, έγινε γνωστή στην Ξάνθη και όχι μόνο.

Μιλώντας για την συνεργασία του με τα Vita Plus Ξάνθης αναφέρθηκε στο ρητό που λέει. «Αν θέλεις να πάς κάπου γρήγορα, πήγαινε μόνος, αλλά αν θέλεις να πάς κάπου μακριά, πήγαινε με παρέα, επειδή πλέον ο στόχος μου είναι οι μεγάλες αποστάσεις, συμφωνήσαμε με τις υπεύθυνες των Vita Plus κα Μαμούγκα και Αράπογλου, να το δούμε ποιο προσεκτικά με δεδομένο ότι διαθέτουν μηχανήματα ενδυνάμωσης και αποθεραπείας με κύριο σκοπό να με βοηθήσουν στην δύσκολη προετοιμασία το επόμενο οκτάμηνο με σκοπό την συμμετοχή μου σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί εδώ, ότι μιλάμε για αγώνες άνω των 200 χιλιομέτρων και ποιο συγκεκριμένα το Σπάρταθλο».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ