Ξεπλένοντας τον φασισμό του … Ξανθιώτη δημοσιογράφου

Γράφει  ο γνωστός αριστεροφασίστοδεξιοπασοκος και τώρα τελευταία βολεμένος με ΣΥΡΙΖΑ «προοδευτικός», Ξανθιώτης δημοσιογράφος: «Τα φαντάσματα του παρελθόντος έχουν απελευθερωθεί σε διάφορες χώρες. Η στάση του Σαλβίνι δεν προκαλεί έκπληξη, όπως και το αντίστοιχο κομμουνιστοφοβικό παραλήρημα του Άδωνι Γεωργιάδη. Το προοδευτικό μέτωπο καλείται να σταθεί ενάντια σε όσους οδηγούν την Ευρώπη στη διάλυση επαναφέροντας τους εφιάλτες».

Αγαπητέ φίλε που με όλα τα κόμματα και χρώματα βολευόσουν και έβγαζες το ψωμάκι σου και καλά κάνεις,  όμως, πρέπει να γνωρίζεις ότι το μόνο βέβαιο σε αυτές τις ευρωεκλογές  είναι ότι οι πολίτες της Ευρώπης που αποφάσισαν να ψηφίσουν ακροδεξιούς και φασίστες όπως τους αποκαλείς για να κρατήσεις το ψωμάκι σου, έχουν σαν παράδειγμα την διακυβέρνηση της Ελλάδος από τον ΣΥΡΙΖΑ και δικαίως προτιμούν τον κεντροδεξιό φασισμό από τον υπαρκτό φασισμό της πρώτης φοράς αριστερά του κ. Τσίπρα.

Οι Ευρωπαίοι πολίτες με παράδειγμα την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που εσύ τώρα υπηρετείς,  γίνεται για να συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα ,  της αριστεροσοσιαλδημοκρατικής νομεκλατούρας  κυρίως όμως παρατηρείτε αυτή η στροφή, προκειμένου να αποφευχθεί ο έρποντας  «προοδευτικός» φασισμός τύπου Τσίπρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα χρόνια της διακυβέρνησης της Ευρώπης από δεξιές και σοσιαλιστικές κυβερνήσεις στην ουσία διοικούσαν οι Κομουνιστές και οι «προοδευτικοί» γι αυτό και η Ευρώπη έπιασε πάτο και ήρθαν κυβερνήτες τύπου Τσίπρα για να την αποτελειώσουν.

Ναι έχεις δίκιο που μιλάς και γράφεις για κουμουνιστοφοβία. Άλλωστε η τελευταία κυβέρνηση με το προσωπείο της αριστεράς έκανε και κάνει ακόμη τα αίσχη  κατά της Χώρας μας, καταρρακώνοντας καθημερινά την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών.

Αλήθεια πιστεύεις ότι όλοι αυτοί οι πολίτες της Ευρώπης, ξεκινώντας από την Γαλλία, την Γερμανία, την Ουγγαρία  την Αυστρία την Ιταλία  είναι πολίτες που ξαφνικά έγιναν φασίστες και Εφιάλτες των χωρών τους, συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων πολιτών; Όχι βέβαια, απλά προσπαθούν να διώξουν τον έρποντα αριστερό φασισμό που τόσα δεινά έφερε στην Ευρώπη και κυρίως στην Χώρα μας.

Ξέρω δεν συμφωνείς με αυτά που γράφω και κατά την πάγια τακτική σου δηλαδή,  όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι φασίστας, θα με αποκαλέσεις για μία ακόμη φορά φασίστα.

Τι να κάνουμε δεν σου μοιάζουμε όλοι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ