Σπουδαστές της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων απο το Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Θεσσαλονίκης, τμήμα που υπάγεται στο Υπουργείο Τουρισμού και λειτουργεί συνεχόμενα απο το 1937, συνοδευόμενοι απο διευθυντικά στελέχη και τον καθ ύλην αρμόδιο καθηγητή την Πέμπτη 9/5/2019 επισκέφθηκαν το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του ΄΄ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΄΄ στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος.
Περιηγήθηκαν τους χώρους των τριών γραμμών παραγωγής του εργαστηρίου στην αρχή.
Έπειτα συγκεντρώθηκαν στο χώρο της δεύτερης γραμμής για να μυηθούν στην επικάλυψη με σοκολάτα παραγόμενων προϊόντων.
Ο εκ των συνιδρυτών της επιχείρησης Στέλιος Αρσενίου τους μίλησε για την πολύ μεγάλη παράδοση της ΞΑΝΘΗΣ στο συγκεκριμένο κλάδο μεταποίησης, τη θρησκευτική ευλάβεια με την οποία περιβάλλονται οι διαδικασίες επιλογής πρώτων υλών, παρασκευαστικών διαδικασιών.
Έμφαση δόθηκε στην εξελικτική πορεία της ζαχαροπλαστικής απο το πρώτο έδεσμα με σπόρους κακάο των Αζτέκων μέχρι τις μέρες μας, στην ΚΑΡΙΟΚΑ σαν κατ εξοχήν τοπικό γλυκό, στη χρήση των υπερτροφών.
Οι επισκέπτες γεύθηκαν παρασκευάσματα που έγιναν παρουσία τους.
Έθεσαν σειρά ερωτημάτων.
Απαντήθηκαν όλα.
Αντελήφθησαν άπαντες πως και γιατί η ΥΠΕΡΟΧΗ είναι ίδιον της πολύ μεγάλης σχολής, της ασύγκριτης στο είδος ΞΑΝΘΗΣ.