Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από επιχειρήσεις στην πόλη της Κομοτηνής

 Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, έξι (6) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 12-3-2019 έως 19-5-2019, στην Κομοτηνή.

Συνελήφθη χθες (19-5-2019) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 30χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι το βράδυ της 19-5-2019, εισήλθε σε επιχείρηση στην πόλη της Κομοτηνής και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μικρό χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι ο 30χρονος, την 12/13-5-2019 και την 5-5-2019, διέρρηξε τέσσερις επιχειρήσεις της πόλης, αφαιρώντας από το εσωτερικό των δύο το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και ότι  αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη μία επιχείρηση, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

Συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη την 20-5-2019 το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού, 19χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
 
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη βραδινές ώρες της 20/21-5-2019, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 22χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Σύλληψη 2 ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

 

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 20/21-5-2019, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 34 και 28 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν τρεις (3) συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 28,9 γραμμαρίων. Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 2 ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ενός 38χρονου και μίας 37χρονης, διότι όπως προέκυψε προέβησαν σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τους μετρητές παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στις οικίες τους, στην Καβάλα.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

Σύλληψη 60χρονου ημεδαπού για απάτη με υπολογιστή Συνελήφθη την 20-5-2019 το πρωί στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 60χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απάτη με υπολογιστή, διότι όπως προέκυψε την 19-5-2019, κάνοντας χρήση τραπεζικής κάρτας που είχε απολέσει ο ιδιοκτήτης της, πραγματοποίησε τρεις συναλλαγές, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 30 ευρώ.