Μία πολύ σοβαρή πρωτοβουλία έλαβε χώρα το διδακτικό έτος που μας πέρασε από τον μοτοσυκλετιστικό σύλλογο Ξάνθης τους “ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΥΣ” αφού ενημέρωσαν με δική τους πρωτοβουλία  2008 μαθητές και εκπαιδευτικούς. Μακάρι και άλλοι σύλλογοι της Ξάνθης και θεσμικοί φορείς, να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους για να μπορέσει επιτέλους να αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο μέσω της παιδείας.

Η Ξάνθη ευγνωμονεί αυτούς τους ανθρώπους που εθελοντικά, χαλάνε προσωπικό χρόνο από την ζωή τους για να βγάλουν μοτοσυκλετιστές στους Ελληνικούς δρόμους που θα κινούνται με ασφάλεια για τους ίδιους αλλά και για τους διπλανούς τους. Εύγε.

Η εκστρατεία ενημέρωσης των μαθητών των Γυμνασίων και των Λυκείων του Νομού Ξάνθης και Ροδόπης από τα μέλη του Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ και του Μ.Ο.Ξ. ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ έφτασε στο τέλος της μαζί με την σχολική χρονιά.

Τα Σχολεία που επισκευτήκαμε (19) δεκαεννέα

Συνολικά ενημερώθηκαν:

Ο Προϊστάμενος εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΔΔΕ Ξάνθης

1839  Μαθητές

165  Εκπαιδευτικοί καθηγητές

3  Εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων

ΣΥΝΟΛΟ 2008 άτομα.

   Κατά την ενημέρωση των μαθητών του 3ου Γυμνάσιου Ξάνθης τιμήθηκε από το Ινστιτούτο ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ η κα Λιάνα Κολοκοτρώνη ως η εκπαιδευτικός που άνοιξε το δρόμο των ενημερώσεων στους μαθητές του Νομού Ξάνθης για την σωστή χρήση της μοτοσυκλέτας.

Οι συντελεστές της εκστρατεία των ενημερώσεων ήταν οι:

ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΚΥΡΚΟΣ Έφορος Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ. του ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ

ΕΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ Εκπαιδευτής του ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ

ΜΟΥΡΘΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Μέλος του ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ

  Με την ελπίδα πως όλες αυτές οι ενημερώσεις θα φέρουν κάποιο καλό αποτέλεσμα θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε δημόσια για την συνδρομή τους και την υποστήριξη :

ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ Κο ΚΩΣΤΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ

ΤΗΝ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Π.Ε.ΞΑΝΘΗΣ

ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ

ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ.