Αδέσποτα πάμε στο δια ταύτα. Μ. Τσέπελη ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα

Η εκδήλωση των φιλόζωων την Κυριακή στο ανοιχτό θεατράκι ήρθε να μας θυμίσει ότι το πρόβλημα των αδέσποτων υπάρχει (ζει και βασιλεύει).

Προεκλογικά ο ψηφισμένος δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης δεσμεύθηκε ότι θα λύσει το πρόβλημα των αδέσποτων στην Ξάνθη αμέσως μόλις αναλάβει την διοίκηση.

Από 1 Σεπτεμβρίου πρέπει να βάλει σε εφαρμογή το πρόγραμμα του για την προστασία των αδέσποτων αλλά και των πολιτών.

Προεκλογικά ο κ. τσέπελης μας είπε περίπου ότι στις πρώτες 100 μέρες θα κάνει τα μαγικά του και θα εξαφανίσει το πρόβλημα. Βέβαια δεν μας είπε πώς θα το κάνει αλλά λόγω προεκλογικής περιόδου επιτρέποντα τα συνθήματα και δυστυχώς οι Ξανθιώτες και δη τα Κιμμέρια και το Δροσερό ψηφίζουν μόνο ακούγοντας το καλλίτερο σύνθημα όπως το «Τσέπελη ζεις εσύ μας οδηγείς».

Εφόσον λοιπόν δεν ακούσαμε το πρόγραμμα του ψηφισμένου δημάρχου Μ. Τσέπελη για τα αδέσποτα, ελπίζουμε τουλάχιστον ναα το δούμε. Διαφορετικά θα είναι μία από τα ίδια.

Η έκκληση υιοθέτησης αδέσποτων από τους φιλόζωους της Ξάνθης απλά μας θυμίζει το πρόβλημα το οποίο σαφέστατα ο απερχόμενος δήμαρχος δεν κατάφερε, όχι μόνο μα λύσει, αλλά θα έλεγε κανείς ότι επί εποχής του διογκώθηκε.

Λοιπόν κύριε Τσέπελη, ιδού οι Ρόδος, ιδού και το πήδημα.