https://www.facebook.com/100002139093098/videos/2335076233240324/

Τελικά όπως δείχνει το βίντεο της συμπολίτισσας μας Dwra Spiropoulou δεν ανησυχεί κανένας για την πόλη και είναι να απορεί κανείς ποιους δημάρχους ψηφίζαμε και ποιους Περιφερειάρχες – Αντιπεριφερειάρχες.

Οι δρόμοι της Ξάνθης δεν μετατράπηκαν από την μια στιγμή την άλλη σε ποτάμια κάτι έφταιξε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Για να παρουσιασθεί αυτό το θέαμα στο βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο η συμπολίτισσα μας, έπεσε ή μάλλον δεν έπεσε καθόλου δουλειά. Μάλλον “έπεσε” πολύ απραξία και αδιαφορία.

Βουλωμένα φρεάτια, έλλειψη στραγγιστικών έργων δεξιά και αριστερά των δρόμων και ένα αποχετευτικό σύστημα απαρχαιωμένο.

Άμοιροι των ευθυνών τους δεν είναι και οι αντιπεριφερειάρχες που πέρασαν τόσα χρόνια από την διοίκηση του νομού και απλά έκαναν την λεζάντα τους γιατί δεν πρόβλεψαν περιφερειακά της πόλης να δημιουργήσουν εκείνες τις προϋποθέσεις που τα νερά που κατεβαίνουν με ορμή από την οροσειρά της Ροδόπης όταν βρέχει, με κάποιον τρόπο  να έπεφταν μέσα στον Κόσυνθο, κάτι που σημαίνει ότι αυτός δεν θα πλημμύριζε και άρα θα έπρεπε και εκεί να γίνουν παρεμβάσεις που να μπορεί να “σηκώνει” όγκο νερού με ασφάλεια. Ενδιαφέρον μηδέν από τους πολιτικούς της Ξάνθης.

Σαφέστατα και οι προϊστάμενοι υπάλληλοι της Δημόσιας Διοίκησης όπως δείχνει το πράγμα αδιαφορούν για τον τόπο τους και ο λόγος φυσικά είναι ότι με τις εισηγήσεις τους δεν έπεισαν τους πολιτικούς του προϊσταμένους να πραγματοποιήσουν έργα υποδομών ή το πιθανότερο να μην μπήκαν καν στην διαδικασία θαρρείς και ζουν σε άλλο τόπο.

Τέλος εμείς οι ίδιοι που μένουμε στην πόλη, δεν την αγαπάμε.

Ο λόγος είναι ότι ψηφίζουμε αυτούς τους ανθρώπους για να συνεχίσουν να φέρονται βάρβαρα στην πόλη. Για να συνεχίσουν να την κρατούν ανοχύρωτη απέναντι στα καιρικά φαινόμενα που όσο περνούν τα χρόνια αγρεύουν. Σίγουρα η Χαλκιδική θα πρέπει να διδάξει στους νυν και στους νέους τοπικούς πολιτικούς άρχοντες